Ingrid Sørensen

Jeg er en norsk danser og billedkunstner med base i Oslo, og er utdannet fra bant annet Skolen for Samtidsdans (nå: Høyskolen for Dansekunst) i koreografi. Jeg har jobbet profesjonelt med dans og billedkunst siden 2012.

Arbeidet som billedkunstner, både i motiv og metode, inspireres av min utdanning og mine erfaringer som koreograf og danser. Maleriene har gjerne mye dans og bevegelse i seg (men ikke alltid). Jeg spesialiserer seg på bestillingsverk for private samlere og bedrifter som ønsker noe helt spesielt på veggen, og lager ingen reproduksjoner eller trykk - noe som gjør at hvert eneste bilde jeg lager, får en helt egen materiell verdi når det er ferdig, som et trykk ikke har på samme måte som et maleri. Jeg liker å jobbe tett med den jeg maler for, og maler best når jeg maler til noen, fremfor å male for meg selv.

Som danser, koreograf og billedkunstner har jeg satt opp danseforestillinger og malt malerier hvor jeg har blitt støttet av og/eller har jobbet i samarbeid med blant andre: 

Astrup Fearnley Museet
Christiania Kunstakademi
Dixi - Ressurssenter mot Voldtekt
Fond for Utøvende Kunstnere
Kulturorganet Trafo
Lysbutikken Colseth - Norges Ledende på Levende Lys!
Norsk Kulturråd, Fond for Lyd og Bilde
Pain Solution 
Pion - Prostituertes Interesseorganisasjon
Ros - Rådgivning om Spiseforstyrrelser

Name *
Name